Podjetje Geobi d.o.o. (o imenu) je bilo ustanovljeno leta 1991 in je bilo eno prvih privatnih geodetskih podjetij v Sloveniji in  PRVO GEODETSKO PODJETJE V DRŽAVI z veljavno pogodbo s tedanjima Skupščino občine Kranj in Republiško geodetsko upravo, kar je predstavljalo pravni okvir za legalno izvajanje geodetskih storitev. Ta pogodba je bila osnova za začetek razmaha privatnih geodetskih podjetij v devetdesetih. Več v članku, ki je bil objavljen v Gorenjskem Glasu. Število zaposlenih je nihalo od dva do šest, trenutno pa smo zaposleni štirje: diplomirana inženirka Tjaša Kramar, univerzitetni diplomirani inženir geodezije Miha Schauer, dipl. bibliotekar Bor Košnik in univerzitetni diplomirani inženir geodezije Samo Košnik.

Sedež podjetja je na naslovu Mačkovo naselje 18, 4208 Šenčur. Poslovne prostore pa imamo najete na Delavski 24 v Šenčurju, v isti zgradbi kot je knjižnica Šenčur, Varstveno delovni center. Stavba je ob glavni cesti Kranj – Brnik in ima izvrsten dostop in vedno dovolj parkirnih mest za stranke.

Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Piškotki so majhne datoteke, ki jih spletna stran odlaga na vaš računalnik in omogočajo boljše delovanje spletnih strani.

Sprejmem piškotke na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information