Poleg dejstva, da smo se od leta 1991 uspešno spopadali z vsemi izmišljotinami, ki naj bi po mnenju državnih organov peljale v napredek stroke in trenutno stanje evidentiranja geodetskih podatkov, smo ohranjali nasmeh na obrazu in poslovno likvidnost. Pohvalimo se lahko tudi s tem, da smo zelo uspešni pri tem, da je dan, ki si ga stranke vzamejo za meritve v veliki večini prijeten in vzdušje zabavno. Seveda to ni vedno v naši moči, a z dobro voljo je možno doseči marsikatero rešitev, ki pomeni veliko pridobitev za vse udeležence postopkov. To seveda velja za t.i. katastrske meritve, kjer imamo opravka z mejami med parcelami in so zadeve mnogokrat nedorečene, stari podatki pa dvoumni. 

Največja referenca pa se nam zdi ta, da nam po nam znanih podatkih še ni »padla« nobena meja. To pomeni, da po našem vedenju ni ne sodišče in ne drugo geodetsko podjetje ugotovilo naše napake. In še več: do sedaj nismo imeli nobenih postopkov na sodišču, če odštejemo vlogo prič zaradi neumnosti, ki so jih mejaši počeli ned seboj (ruvanje mejnikov v temni noči, zmerjanje in posledično tožbe in podobno).
 
Ponosni smo na to, da je velika večina meritev na terenu končana še isti dan in strankam ni potrebno imeti dvakrat opravka z geodeti. To pa spada že področje EKO GEODEZIJE.
 
Veliko večino dosedanjih naročil smo pridobili od fizičnih oseb in manjših projektantskih podjetij in samostojnih podjetnikov. Naši večji naročniki pa so:
 

Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Piškotki so majhne datoteke, ki jih spletna stran odlaga na vaš računalnik in omogočajo boljše delovanje spletnih strani.

Sprejmem piškotke na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information